EBOOK BELAJAR KRAFT RESIN

Wednesday, 31 January 2018

Keychain dan magnet resin

Teks dan photo oleh rosnaini jamaludin
Email : rosnaini.jamaludin@gmail.com


Assalamualaikum.

Produk keychain @ magnet hari guru.
Gandingan resin dan menggunakan tapak foam.
Harga is rm2.00
Boleh nak order warna lain




Keychain hari guru

Teks dan photo oleh rosnaini jamaludin
Email : rosnaini.jamaludin@gmail.com


Assalamualaikum

Ni resin keychain ya.

Berminat boleh order.
Harga is rm5.00 untuk 2 pcs keychain.
Boleh tulis ayat depan belakang.
Boleh nak pic background lain.









Produk guru

Teks dan photo oleh rosnaini jamaludin
Email : rosnaini.jamaludin@gmail.com


Assalamualaikum

Sekarang kak rosse dah buka jualan dan tempahan hari guru ya. Berminat boleh tengok bahagian label "produk hari guru".

Rasa lama lagi kan? Tapi kak rosse tak suka last minute baru kalut nak jual.

Meh ws kak rosse kita sembang sembang ya.

-01123223067-

Tuesday, 23 January 2018

Persedian hari guru

Teks dan photo oleh rosnaini jamaludin
Email rosnaini.jamaludin@gmail.com


Assalamualaikum

Agak lama menyepi. Kebizian melanda 😊

Sebenarnya, disamping sibuk dengan tempahan, kak rossr juga sedang ralit menyediakan stok ready untuk hari guru nanti.

Persedian awal ini kerana kak rosse tak mahu pisang berbuah dua kali. Seperti tahun lepas, banyak juga order yang kak rosse kena tolak dan kak rosse tak menang tangan nak buat semua . Penat dan tak cukup rehat jangan cakap la. Celik mata je , terus bancuh resin.. 😅

Kerana itulah, untuk tahun ini (tahun ke dua) bagi kak rosse dalam kraftrangan resin, kak rosse bersedia lebih awal.

Nanti kak rossr updated ya stok hari guru.

Insyaallah

- stay tune-

Saturday, 23 December 2017

Meniaga lagi.

Teks dan photo oleh rosnaini jamaludin
Email : rosnaini.jamaludin@gmail.com


Assalamualaikum

Alhamdulillah, hari ni sekali lagi kak rosse meniaga . Semangat sungguh pagi pagi buta dah siap dan terpacak depan pasaraya. Fuh.

Kebetulan disini mereka mengadakan acara sambutan christmas. Didoakan agar laris jualan kak rosse.

Amin

EBOOK BELAJAR KRAFT RESIN

Teks dan gambar oleh Rosnaini Jamaludin

Email : rosnaini.jamaludin@gmail.com



Alhamdulillah, berkat latih tubi tak henti henti dan dorongan berterusan oleh Pn Masayu Ahmad, berjaya juga Kak Rosse siapkan Ebook pertama ni.

Syukur  ya Allah.

Dalam Ebook ini, Kak Rosse kongsikan banyak info berkenaan kraft resin. Mudah mudahan, ebook pertama kak rosse ini dapat memberi tunjuk ajar dan membantu kepada insan insan diluar sana yang tercari cari teknk yang tepat dalam penghasilan produk resin

Insyaallah.

Berminat nak miliki nya boleh clik sini
EBOOK

Saturday, 9 December 2017

Keychain resin

Foto dan teks oleh rosnaini jamaludin
Email : rosnaini.jamaludin@gmail.com
Facebook : rosse ain


Assalamualaikum semua.

Produk keychain ni laku sungguh . Ada yang berminat nak order, leh ws  kak rosse ya